Sanne Carriere: de kracht van lucide dromen

Deze aflevering met Sanne Carriere. Zij is bijzonder, niet alleen om wat ze doet, maar zeker ook om de manier waarop ze de dingen doet.  Sanne wil de wereld beter achterlaten dan hoe ze hem aantrof. En dat gaat ze voor elkaar krijgen. Niet door geitenwollen sokken aan te trekken, maar door posities in het zakenleven in te nemen waar ze echt het verschil kan maken.
Ze is begin 30, runt een strategie bureau, is directeur van een bedrijf van 30 man ,spreekt vloeiend Japans, publiceert verhalen, is overladen met erkenningen en awards,
en de lijst gaat maar door… mij achterlatend met de vraag: hoe krijg je het voor elkaar?
In deze aflevering lijkt deze vraag beantwoord te worden. De onderscheidende kracht van Sanne is haar vermogen om lucide dromen op te wekken.
Een lucide droom is een droom waarin je wakker ben, en die je kan beïnvloeden. Dit kan je trainen, en gevorderden kunnen zelfs inzichten opdoen in die dromen. Zo ook Sanne. Ze vertelt er over en maakt duidelijk hoe dit haar helpt in haar activiteiten.

Links:

Linkedin  
Twitter
So Now
Aqua Assistance

Michiel Kotting: zo kijkt een Venture Capitalist naar jouw startup

Arnoud Kuipers: 10 jaar na The Four Hour Workweek