Michiel Kotting: zo kijkt een Venture Capitalist naar jouw startup

In deze aflevering spreek ik met iemand die ondernemers helpt te groeien. Met geld, advies, en een netwerk: hij is een Venture Capitalist. Ik spreek met Michiel Kotting. Michiel is general partner bij Northzone, een succesvol, groot, en snel groeiend fonds dat onder meer Spotify heeft gebracht waar het nu is. En hij kent ook de andere kant van de tafel: na zijn studie op Harvard runde hij zelf een startup en sprak in Silicon Valley maar liefst honderdvier Venture Capitalists om zo de beste deal te krijgen.

Michiel legt uit wat zijn criteria zijn om met een ondernemer in zee te gaan, wat eigenschappen zijn die een ondernemer volgens hem moet hebben, en wat de gebieden zijn waar kansen liggen.

Links:

Linkedin 
Twitter  
Northzone

Jacqueline Zuidweg: over het grootste ondernemerstaboe

Sanne Carriere: de kracht van lucide dromen