Cecile van der Waal: voorsorteren op de toekomst van 3D printing

In deze aflevering spreek ik met Cecile van der Waal over 3D Printing. Cecile is mede oprichter van het bedrijf Printr. Met tien man maken zij hardware die je in je 3D printer kan pluggen om zo extra functionaliteit toe te voegen. Dit is zo’n succes dat steeds meer fabrikanten van 3D printers die hardware standaard willen integreren. Een waanzinnige prestatie, maar voor de mensen van Printr is die hardware alleen nog maar het begin. Het is de eerste stap in een uitgekiende strategie om het leidende online platform voor 3D printing te worden, op het moment deze industrie een kritische massa bereikt heeft.
Wat ik heel bijzonder vind, is dat Printr op deze manier voorsorteert op de toekomst van 3D printing, zonder te pretenderen dat ze weten hoe die toekomst er precies uitziet. Met een generiek product, en de flexibiliteit om snel te laveren, zal dit bedrijf minder kwetsbaar zijn voor onvoorziene marktontwikkelingen.
Cecile vertelt je er alles over, en ook verkennen we kansen voor andere ondernemers in de wereld van 3D printing.
Luister deze aflevering, en je bent weer helemaal up to date in dit onderwerp.

Links:

Linkedin         
Twitter          
Printr  

Giel Groothuis: speedboten in China

Jacqueline Zuidweg: over het grootste ondernemerstaboe