Jacqueline Zuidweg: over het grootste ondernemerstaboe

Vaste luisteraars weten dat optimisme en positiviteit eigenschappen zijn die vrijwel alle ondernemers met elkaar delen. Maar die roze bril brengt ook een gevaar met zich mee: namelijk het niet voorbereid zijn op een negatief scenario. Volgens Jacqueline Zuidweg is er zelfs sprake van een taboe op financieel falen. En zij kan het weten, want met haar bureau Zuidweg en Partners heeft ze ruim 36.000 ondernemers geholpen met het regelen van hun schulden. En ook heeft ze in haar eigen ondernemerschap flinke tegenwind mogen ervaren. In deze aflevering deelt Jacqueline praktische tips waarmee jij hopelijk valkuilen ontwijkt die zoveel anderen over het hoofd hebben gezien. Doe er je voordeel mee.

 

Links:

Linkedin  

Twitter  

Zuidweg en Partners

Cecile van der Waal: voorsorteren op de toekomst van 3D printing

Michiel Kotting: zo kijkt een Venture Capitalist naar jouw startup