Jos Burgers: Eén fan per dag

Jos Burgers is de meest gelezen management auteur van Nederland en een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van management en marketing. Zijn ideeën zijn van een onweerstaanbare eenvoud, maar daarom niet minder moeilijk om daadwerkelijk in een organisatie ingevoerd te krijgen. Jos richt zich dan ook meestal op het aanreiken van praktische tips, in een toegankelijke en vaak grappige stijl.
De aanleiding voor het gesprek in deze podcast is het verschijnen van zijn boek ‘Eén fan per dag’, over het hoe en waarom van het overtreffen van de verwachtingen van je klanten. Daarnaast spreken we over het begrip sleutelgedrag, over het geven van korting, en over onvoorwaardelijk geven in een zakelijke context.
Leerzame stof voor iedereen die een product of dienst levert, aan klanten, collega’s of naasten. Voor iedereen dus.

Links:

JosBurgers.nl
Profiel op Managementboek.nl
Eén fan per dag

Jasper van Kuijk: Hoe moeilijk kan het zijn?